DE AYURVEDISCHE KEUKEN

Onze tradititonele Nieuwjaars DetoxVoel jij je na de feestdagen ook vaak een beetje moe, opgeblazen, schuldig omdat je teveel van het één of het ander of allemaal hebt genoten? Neem je je voor om vanaf 1 januari weer in je routine te komen, worden allerlei nieuwjaarsrecepties gepland! Ben je dan ook nog aangekomen en denk je: nou, dat is een lekker begin van het nieuwe jaar? Maar niet heus ....


Doe dan mee met onze Nieuwjaars Detox.

Hoewel januari natuurlijk geen 'officiële' detoxmaand is, is het altijd goed om volgens de principes van Ayurveda mild te reinigen buiten het seizoen om als je lichaam daarom vraagt.


Doe ook mee, schud de feestdagen van je af en gun jezelf een gezonde start van het nieuwe jaar.


We hebben een maximaal aantal deelnemers, je kunt je nu al aanmelden.

Tarief: 3-daagse € 115


Check voor een volledig overzicht van onze activiteiten de agenda.


de Nieuwjaars detox!


Wij bereiden voor jou dagelijks lunch & diner volgens de principes van Ayurveda.


Speciaal samengestelde milde detox om je weer licht & energiek te voelen na de feestdagen.

Nieuwjaars

Detox

15 t/m 17 januari

Ayurveda en de Dosha's


Ayurveda definieert Health als een perfecte gezondheid van lichaam en geest waarbij je 100% in balans bent. Het gaat om het balanceren van de drie dosha’s (Vata, Pitta, Kapha), een optimale spijsvertering, de juiste manier van het afvoeren van afvalstoffen in combinatie met een blije en tevreden geest.
De kracht van Ayurveda zit ‘m in de persoonlijke benadering. Door vast te stellen in welke verhoudingen de Dosha’s aanwezig zijn, wordt het ideale dieet samengesteld.
Jouw geboorteconstitutie is dus de basis voor jouw persoonlijke voedingsstijl. Bestaat er slechte voeding? Nou, eigenlijk niet, maar het kan slecht worden door bijvoorbeeld een verkeerde combinatie van voeding, verkeerde bereidingswijze, onjuiste hoeveelheid en frequentie van consumptie.

Eten en leven passend bij jouw constitutie biedt fantastische mogelijkheden; je kunt bijvoorbeeld je ideale gewicht bereiken en behouden, gezond afvallen, allerhande vage kwaaltjes verdwijnen, je krijgt een mooiere huid, een beter humeur, je slaap verbetert, je wordt levenslustiger en je creëert rust in je hoofd.