DE AYURVEDISCHE KEUKEN

Wil jij zonder inspanning genieten van een gezonde ayurvedische maaltijd?

Je kunt deze wekelijks bij ons bestellen.Iedere week* een gebalanceerde ayurvedische maaltijd

Wat kan je verwachten?

De maaltijden zijn kruidig, divers en verrassend smakelijk. De basis wordt gevormd door groenten, Indiase bonen, granen en veel verschillende kruiden en specerijen. Ook zuivel en noten worden in kleine hoeveelheden verwerkt. Door het gebruik van de vele verschillende specerijen wordt jouw gezondheid op een positieve manier beïnvloed. Je voelt je niet alleen fysiek beter, ook mentaal ben je helder en opgewekt. Onze maaltijden zijn vegetarisch, dagvers, zoveel mogelijk biologisch en afgestemd op het seizoen.


Hoe werkt het?

Meld je aan bij ons via mail of telefonisch en dan plaatsen wij je op de verzendlijst van DE AYURVEDISCHE KEUKEN (Whatsapp). Als je ons hebt laten weten dat je meedoet, rekenen we ook op je en kosteloos annuleren is dan niet meer mogelijk.

Een dag van tevoren sturen wij je een appbericht met het menu van de week en je kan (alleen op dinsdag) ook nog 1 of 2 extra gerechten bestellen voor een uitgebreide maaltijd.

Je laat ons via een reply op het appbericht weten voor hoeveel personen je meedoet en of je de maaltijd bezorgd wilt hebben. Heb je geen belangstelling die week dan hoef je niets te doen.

* vanaf dinsdag 5 september 2023 om de week: afhalen & bezorgen in Laren/Blaricum vanaf 17.00 uur

* vanaf woensdag 23 augustus 2023 wekelijks: afhalen in Hilversum vanaf 17.30 uur

De maaltijden kosten € 15 en de meerprijs voor de extra's wisselen wekelijks en worden apart vermeld.

Bezorgkosten € 2,--.