Catering: Een unieke culinaire ervaring!

DE AYURVEDISCHE KEUKEN verzorgt ook ayurvedische maaltijden voor groepen. Heb je iets te vieren, wil je een lunch verzorgen voor vrienden, familie of collega's of geef je een cursus of workshop? Welke gelegenheid of aanleiding er ook is, met DE AYURVEDISCHE KEUKEN zet je een unieke en gezonde maaltijd op tafel.

De maaltijden bevatten veel smaak door de vele kruiden en specerijen die deze keuken rijk is. Ze zijn bovendien zeer gevarieerd, gezond, voedzaam, licht verteerbaar en voor ieder wat wils, want uiteraard houden we rekening met persoonlijke voorkeuren. Hoewel de ayurvedische keuken niet vegetarisch is, koken wij 100% vegetarisch en op verzoek veganistisch. We maken het menu in overleg of je laat het helemaal aan ons over. Je bent verzekerd van succes!

Neem contact op via het contactformulier of bel ons dan maken we samen een plan voor een heerlijke culinaire beleving.

We hebben beperkte capaciteit voor het verzorgen van catering, dus neem tijdig contact met ons op.

Workshops: Zelf aan de slag, maak de heerlijkste gerechten met elkaar!

Wil je meer weten over Ayurveda en zelf leren hoe je een ayurvedische maaltijden bereidt? DE AYURVEDISCHE KEUKEN organiseert regelmatig de kookworkshop 'De basisbeginselen van de ayurvedische keuken', waarbij je samen met anderen een ochtend, middag of avond de keuken ingaat en na afloop geniet van een uitgebreide en kleurrijke ayurvedische maaltijd.
Afhankelijk van de grootte van de groep, organiseren wij op diverse locaties in het Gooi kookworkshops.

Onze eerstvolgende kookworkshop staat gepland op donderdag 26 januari 2023 van 17.00 - 21.00 uur en is helemaal gericht op het winterseizoen.

Aanmelden kan hier.

Heb je interesse, stuur dan een mail via het contactformulier en check voor overige workshops en activiteiten de agenda.Winter Kookworkshop

donderdag 26 januari 2023Locatie: Blaercom in Blaricum

Tijd: van 17.00 tot 21.00 uur

Tarief: € 75 per persoon


De winter is het seizoen van kou en waarin de spijsverteringskracht op haar best is. De zon is zwak en de wind zorgt voor droogte; onze huid wordt droog, koud en gevoelig en de immuniteit is zwak.

Wat zijn in de winter de juiste voedingsmiddelen, hoe maak je bijvoorbeeld een heerlijke en voedende ayurvedische stamppot? Waarom is het prima om in de winter een paar kilo aan te komen?

Je krijgt waardevolle inzichten om je immuniteit tijdens de winter te ondersteunen met voeding en leefstijl adviezen. Met elkaar worden diverse gevarieerde gerechten bereid en natuurlijk genuttigd volgens de ayurvedische principes met alle aandacht voor de spijsvertering.

Je gaat naar huis met de recepten en opgedane kennis van het winterseizoen die je gelijk in praktijk kunt brengen.

Aanmelden kan via de agenda.

Antistress Kookworkshop

donderdag 16 februari 2023

zondag 19 februari 2023 uitverkocht

Locatie: Blaercom in Blaricum

Tijd: van 10.00 tot 14.00 uur

Tarief: € 75 per persoon


Ayurveda is een holistische geneeswijze, wat wil zeggen dat lichaam en geest sterk met elkaar verbonden zijn. Is er iets uit balans in het lichaam dan zal na verloop van tijd de geest ook negatieve gevolgen ondervinden. Omgekeerd geldt dit precies zo.

In deze kookworkshop gaan we specifiek in op het belang van gezond eten vanuit de ayurvedische voedingsleer. Je komt alles te weten over wat gezonde voeding volgens Ayurveda is, welke eetgewoonten deze gezondheidsleer kent en hoe voeding kan worden ingezet als preventie voor ziekte en stressreacties als gevolg van ongeschikte voeding.

De holistische werkwijze van Ayurveda biedt een breed scala aan adviezen om jezelf fysiek en mentaal gezond te houden.

Je gaat natuurlijk zelf volop aan de slag met het bereiden van pure en voedzame gerechten uit de ayurvedische keuken en begrijpen hoe heilzaam de ayurvedische keuken is voor lichaam en geest.

Dus wil jij:

Meer weten over de filosofie van Ayurveda, gezonde voeding en - eetgewoonten?

Zelf leren koken volgens de ayurvedische principes?

Ervaren dat de juiste voeding kan helpen bij het voorkomen van spijsverteringsklachten en stressreacties?

Dan is deze workshop echt iets voor jou! Je hoeft geen keukenprins(es) te zijn, de workshop is geschikt voor alle niveaus.

Ook is voorkennis van Ayurveda geen must.

Aanmelden kan via de agenda.
 

E-mailen
Info
Instagram