Catering: Een unieke culinaire ervaring!

DE AYURVEDISCHE KEUKEN verzorgt ook ayurvedische maaltijden voor groepen. Heb je iets te vieren, wil je een lunch verzorgen voor vrienden, familie of collega's of geef je een cursus of workshop? Welke gelegenheid of aanleiding er ook is, met DE AYURVEDISCHE KEUKEN zet je een unieke en gezonde maaltijd op tafel.

De maaltijden bevatten veel smaak door de vele kruiden en specerijen die deze keuken rijk is. Ze zijn bovendien zeer gevarieerd, gezond, voedzaam, licht verteerbaar en voor ieder wat wils, want uiteraard houden we rekening met persoonlijke voorkeuren. Hoewel de ayurvedische keuken niet vegetarisch is, koken wij 100% vegetarisch en op verzoek veganistisch. We maken het menu in overleg of je laat het helemaal aan ons over. Je bent verzekerd van succes!

Neem contact op via het contactformulier of bel ons dan maken we samen een plan voor een heerlijke culinaire beleving.

We hebben beperkte capaciteit voor het verzorgen van catering, dus neem tijdig contact met ons op.

Workshops: Zelf aan de slag, maak de heerlijkste gerechten met elkaar!

Wil je meer weten over Ayurveda en zelf leren hoe je een ayurvedische maaltijden bereidt? DE AYURVEDISCHE KEUKEN organiseert regelmatig de kookworkshop 'De basisbeginselen van de ayurvedische keuken', waarbij je samen met anderen een ochtend, middag of avond de keuken ingaat en na afloop geniet van een uitgebreide en kleurrijke ayurvedische maaltijd.
Afhankelijk van de grootte van de groep, organiseren wij op diverse locaties in het Gooi kookworkshops.

Heb je interesse, stuur dan een mail via het contactformulier en check voor overige workshops en activiteiten de agenda.


Herfst Kookworkshop

donderdag 22 september2022

Feestdagen Kookworkshop

vrijdag 25 november 2022

Locatie: Blaercom in Blaricum

Tijd: van 16.00 tot 20.00 uur

Tarief: € 75 per persoon


In deze workshop die in het teken staat van de herfst, krijg je informatie over Ayurveda waar voeding en leefstijl centraal staan. Welke smaken kent de keuken, welke kruiden worden gebruikt, wat is de werking ervan en waarom is deze kruidige keuken nu zo gezond?

We bereiden verwarmende en kalmerende gerechten en je leert om de Vata Dosha te balanceren voor zowel voeding als leefstijl tijdens de herfstperiode.

Na de introductie ga je zelf aan de slag met een aantal basisgerechten en leer je de verschillende technieken die worden gebruikt. De workshop wordt natuurlijk afgesloten met het nuttigen van de gebalanceerde maaltijd die jullie samen hebben gemaakt. Na de workshop heb je voldoende basiskennis om zelf thuis aan de slag te gaan met ayurvedische gerechten helemaal geschikt voor de herfst.

Aanmelden voor de Herfst Kookworkshop is niet meer mogelijk.

Locatie: Blaercom in Blaricum

Tijd: van 10.00 tot 14.00 uur

Tarief: € 80 per persoon


Een 'advanced' workshop voor de liefhebbers.

Krijg je met de Kerst vegetarische of veganistisch gasten en je wilt iets bijzonders op tafel zetten? Dan is deze workshop helemaal voor jou! Heerlijke gerechten die eruitzien en smaken alsof ze regelrecht uit een sterrenrestaurant komen.

Na de introductie ga je zelf aan de slag, kook je een gevarieerd en feestelijk menu dat je voldoende inspiratie biedt voor de feestdagen.

De workshop wordt natuurlijk afgesloten met het nuttigen van de gebalanceerde maaltijd die jullie samen hebben gemaakt.

Aanmelden voor de Feestdagen Kookworkshop kan hier.E-mailen
Info
Instagram